måndag 1 mars 2010

Idag har jag varit på Ikea och köpt lite små saker med Andy. Köpte en lampa, sängöverkast, sängbord, torkställ med mera. Fick dock inte köpt gardiner vilket jag verkligen behövt. Ser jäkla fult ut utan gardiner. Måste även få upp nåt på vägarna. Tänkte mig några afficher och en svergie flagga! En stor SVERIGE flagga!!!




Om du är observant så ser du också att det står en TV på skrivbordet. Denna inköptes på Media Markt. En Philips 32" 8404. Rätt så najs. Den har ambilight (ger ljus runt tv:n). Appropå tv:n måste säga att tyskland är ju helt värdelösa på kontokort. Gick inte ens handla på Media markt med VISA kort. Är bara nåt skit kort som heter EC som funkar. Sen gick det inte ta ut mer än 500euro i bankomaten per gång heller. Herregud, väx upp tyskland! Ikea tog inte heller VISA kort. Det enda stället jag har varit på är Jysk som tar VISA.

Imorgon börjar tyska kursen. Det hela inleds med ett online placements test klockan 10.30. Hoppas att det går bra på det. Håller tummarna. Kan ju inte vara sämre än kineserna =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar